Мікаель Ароян
Наш бренд-шеф народився в Єревані в 1967 році. Тому любов до кавказької кухні і вміння готувати у нього в крові.
Як справжній майстер, Міхо не обмежує себе рамками однієї традиції. Він навчався секретам європейської кухні у майстрів з Франції, Німеччини та Греції. Прекрасно розбирається в нюансах української кухні.
Тяжіє до авторської кухні. У його фірмових рецептах завжди є нотки еклектики.
При приготуванні страв кавказької кухні воліє автентичні рецепти, які в меншій мірі схильні до впливу сучасних методів обробки продуктів і використання приправ.
Є учасником і лауреатів безлічі кулінарних конкурсів, в т.ч. міжнародних.
Має титул «Золотий шеф-кухар України». Є членом Київської Асоціації Шеф-Кухарів.
Основне правило Міхо - душевно ставитися до своєї роботи.